کد خبر: ۲۴۴۷۱
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴

خودروهای برقی جایگزین بنزینی‌ها نمی‌شوند

بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران با بررسی‌های فراوان برآورد کرده‌اند که حتی در یک دهه آینده نیز همچنان تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی از نمونه‌های برقی آن بیشتر خواهد بود.
به گزارش خودروکار، با توجه به آنکه در سال‌های اخیر خودروهای برقی و الکتریکی تحت تأثیر نگرانی‌های زیست محیطی درخصوص افزایش گرمایش زمین، گازهای گلخانه‌ای و سمی و همچنین آلودگی هوا در کلانشهرها و مشکلات متعددی که برای محیط زیست، اکوسیستم زمین و سلامتی انسان و حیوان ایجاد می‌کند، از توجه خاصی برخوردار شده‌اند و دولت‌های متعددی در جهان نیز تصمیم گرفته‌اند که با ارائه طرح‌های تشویقی به شرکت‌های تولیدکننده این محصولات و همچنین شهروندان خود، تولید و خرید و فروش وسایل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.

بدین ترتیب شرکت‌های خودروسازی بزرگی تصمیم گرفته‌اند که تغییر رویکرد داده و به سمت و سوی ساخت و طراحی خودروهای برقی و الکتریکی و هیبریدی بپردازند تا در سال‌های آینده، مشتریان خودرو بیشتر به خرید این محصولات روی بیاورند.

حالا طبق گزارش LMC اتوموتیو، به تازگی تحلیلگران و کارشناسان با بررسی‌های متعددی که انجام داده‌اند تخمین زده‌اند که تا سال ۲۰۳۰ میلادی حدود ۶۹ درصد از خودروهای جدید در ایالات متحده آمریکا بنزینی باشد.

این آمار به وضوح نشان می‌دهد که حتی تا یک دهه آینده نیز میزان قابل توجهی از خودروهای تولیدی و به فروش رفته در جهان را انواع مختلف بنزینی و دیزلی تشکیل می‌دهد و خودروهای برقی و الکتریکی همچنان جایگاه مناسبی را برای خود دست و پا نخواهند کرد و به عبارتی دیگر، قادر نخواهند بود جایگزینی برای خودروهای بنزینی باشند و محبوبیت و گستردگی آنها را به دست بیاورند.

بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند. بنابراین بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود بدین منظور رونمایی کرده‌اند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

دولت‌های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.


منبع: ایسنا

انتهای پیام/
روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار